2022. augusztus 17., szerda

Napi felülről:

„Isten útja tökéletes, az Úr beszéde színigaz. Pajzsa mindazoknak, akik hozzá menekülnek.”

18. zsoltár 31. vers*

Áldott szerdát, Istenünk szavának, vezetésének és igazságának védelmét kívánom minden testvérem életére!

Többszörös és sokféle védelemre épül az egész életünk. Vannak rajtunk kívül álló, de bennünket is óvó rendszerek, amelyek szűrik, akadályozzák a káros hatásokat. A légkör különböző rétegei például, a világűrből érkező veszélyes sugárzásokat nyelik el. Amennyiben nem figyelünk és vigyázunk rájuk, úgy saját magunk életét tehetjük ki súlyos betegségeknek. Maga a testünk is többfajta védelmi vonallal rendelkezik. A bőrünk egy igazi, élő és hatékony határfal, amely annyi mindentől megvéd bennünket, amit még felsorolni is nehéz. Amikor megsérül, akkor érezhetjük igazán, hogy mennyire létfontosságú. A lelkünket azonban sokszor nagyon hangzatos, látványos, de törékeny, keveset érő emberi okoskodással, bölcselkedéssel és gondolatokkal próbáljuk körbevenni, amelyekről hiába derülnek ki, hogy nem nyújtanak védelmet a nehézség idején, mégis ragaszkodunk hozzájuk. A mennyei Atya szava, ígérete és vezetése lehet a szívünk valódi pajzsa, amely nem csupán a földi életünk biztosítéka, hanem átvezet bennünket a halál árnyékának völgyén egészen az igazi hazánkba!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert a te utad tökéletes, minden egyes szavad igazság, pajzsa, védelme vagy a lelkemnek most és mindörökre!  

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!