2022. augusztus 16., kedd

Napi felülről:

„A mi Istenünk a szabadító tettek Istene, az Örökkévalónál, az Úrnál van a halálból való kiút!”

68. zsoltár 21. vers*

Áldott keddet, a szabadítás csodájának jelenlétét és a halál hatalmának megtörését kívánom minden testvérem életében!

Nincs és nem is lesz soha más lehetőségünk arra, hogy megismerjük, megéljük a teljes életet, azon kívül, amit a Teremtő és Mindenható elkészített számunkra! Istenünk a szabadító tettek ura. Számára nem csak akkor vagyunk értékesek, amikor hasznosnak látjuk magunkat, amikor nagy dolgokat tudunk tenni, hanem akkor is, ha gyengévé, elesetté és védtelenné válunk. Ő nem dob el bennünket, nem hagy magunkra, de még csak nem is tesz félre a kudarcaink idején sem, inkább megmutatja, hogy ki tud szabadítani, meg tud menteni bennünket minden nyomorúságunkból és nehézségünkből. Ő ilyen, nem fog megváltozni a hozzáállása, mert hűséges ígéretéhez és igazságához.

             Legnagyobb akadály az életünkben a halál. Amennyire természetes és megkerülhetetlen, annyira életidegen és elfogadhatatlan a lelkünknek az elmúlás gondolata. A mennyei Atya pontosan tudja ezt, ezért adott lehetőséget, kiutat és menekülést Jézus Krisztusban, aki azért jött el, hogy megmentse, megóvja és megőrizze mindazokat, akik benne hisznek!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te vagy az én szabadító Istenem!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!