2022. augusztus 10., szerda

Napi felülről:

„Mily drága a te szereteted, Istenem! Szárnyad árnyékába menekülnek az emberek.”

36. zsoltár 8. vers*

Áldott szerdát, Istenünk kegyelmének, szeretetének és védelmének biztonságát kívánom minden testvérem részére!

Ami, aki igazán értékes és drága számunkra ahhoz minden körülmények között megpróbálunk ragaszkodni. Ezért gyűjtögetünk, őrzünk emlékeket, mert fájdalmat okozna megválni tőlük. Még egy mások számára értéktelen, haszontalan tárgyat is megtartunk, ha az kötődik hozzánk. A szeretett házastárs, szülő, gyermek vagy barát jelenléte pedig még ennél is többet jelent a szívünknek, mert velük együtt érezzük teljesnek létünket. Igazi kincsek ők az életünkben. Ezt pedig érdemes kimondani, megvallani, tudatosan éreztetni, mert nem természetes, hogy ők is érzékelik ugyanezt. A legfontosabb személyes kapcsolatunk és elkötelezettségünk azonban mégis a mennyei Atyához köthet bennünket. A lelkünk benne talál valódi és örök békességet, biztonságot és védelmet, mert van hatalma arra, ami nekünk lehetetlen és elérhetetlen. Amikor Isten felém való szeretetét átélem, megtapasztalom, akkor a legdrágább, legértékesebb helyre kerül a szívemben, oda, ami egyedül őt illeti meg. Ezzel együtt ő is kiterjeszti felém oltalmazó jóakaratát, hogy legyen hová menekülnöm, amikor szükségem van rá.

Mennyei Atyám, köszönöm felbecsülhetetlen szereteted ajándékát! Hálát adok, mert nálad talált biztonságot, védelmet és békességet lelkem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!