2022. április 28., csütörtök

Napi felülről:

„Az Örökkévaló Isten hajlékod és menedéked, örök karja felkarol és megtart téged.”

Mózes ötödik könyve 33. rész 27. vers*

Áldott csütörtököt, Istenünk áldásainak örömét, a próbák nehézségeinek megerősítő eredményét, és a hit bizalmának növekedését kívánom minden testvérem számára!

Lehet, hogy sokkal jobban érzed magad, és a kedvedre is jó hatással van a napsütötte időjárás, de az áldott esők csak a rossz idővel, a komor felhőkkel érkeznek meg. A harcok, kihívások nem csupán nehézséget, és küzdelmes fáradságot hoznak rád, hanem a megerősödés, növekedés és kipróbáltság lehetőségét is. Az Örökkévaló Isten áldásai nem azt jelentik, hogy próbák, kísértések és csaták nélküli utat készít előtted, hanem pont ellenkezőleg, a viszontagságok között akarja megmutatni, hogy veled van, számíthatsz rá. A gyakorlatban, a munkád során, a családi élet kihívásaiban kell megtapasztalnod ennek valóságát. Nézz szembe azzal, ami nehézséget okoz, de közben teljesen bízd rá magad a mennyei Atya vezetésére! Akármi vár rád, ő már tud róla, ezért arra is képes, hogy a saját terveidnél jobb utat mutasson, és azon végig is vigyen téged. Ehhez lehet, hogy el kell engedned egy csábító, de veszélyes álmot, ki kell irtanod egy rossz szokást, és ellen kell állnod félelmet gerjesztő kísértéseknek, de megéri változtatni és változni Isten segítségével. Mennyivel többet ér, amikor az Ő karjai tartanak és oltalmában élhetsz, mint egyedül, reménytelenül nézni szembe a jövővel!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy otthonodba hívtál és fogadtál, karod felkarol, megtart és átvezet a próbák földjén is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!