2021. október 23., szombat

Napi felülről:

Az ÚR az én kőszálam, váram és megmentőm, Istenem, kősziklám, nála keresek oltalmat, pajzsom, hatalmas szabadítóm, fellegváram!

18. Zsoltár 3. vers*

Áldott szombatot, a szív felszabadult lélegzetvételét, és a test felüdülését kívánom minden testvéremnek!

Amikor a saját erősségeinkre gondolunk, általában a legjobb tulajdonságainkat, képességeinket vagy éppen lehetőségeinket vesszük számba. Ezek a számunkra biztos pontok, azok az alapok, amelyre leginkább tudunk építkezni. A szorgalmunk, pontosságunk, munkabírásunk, kapcsolataink vagy anyagi helyzetünk mind-mind segíthetnek felépíteni az álmaink életét, de általában rádöbbenünk, hogy mindezek önmagukban elégtelenek egy teljes és boldog valóságra. Ehhez nem még több pénzre, hatékonyabb munkavégzésre vagy befolyásosabb kapcsolatokra van szükségünk, hanem magára a Mindenható jelenlétére, arra a biztonságos helyre, amit ő készített számunkra. Segít újraalapozni az életünket, hogy olyan rendíthetetlen és szilárd értékekre építkezzünk, amelyek semmilyen körülmény között nem mennek tönkre, földrengés és viharbiztos mennyei megoldások. Márpedig védelemre, oltalomra, elrejtettségre és szabadításra szükségünk van, és milyen csodálatos, hogy ezt nem önmagunknak muszáj kiépíteni, hanem a mennyei Atya lehet mindez számunkra!

Mennyei Atyám, te lettél, maradtál és leszel az életem alapja, építője és védelmezője! Áldott légy terveidért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!