2021. december 28., kedd

Napi felülről:

„Reggel fogj a magvetéshez, és ne pihentesd a kezed este sem, mert nem tudod, melyik sikerül: ez, vagy amaz, vagy mind a kettő egyaránt jó lesz.”

Prédikátor könyve 11. rész 6. vers*

Áldott keddet, rendíthetetlen reménységet a magvetéshez, és sok áldást kívánok a gyümölcsterméshez minden testvérem számára!

Annak a magnak, amit nem vetünk el sohasem lesz lehetősége életre kelni és megsokszorozódni. Lehetnek csodálatos álmaink, vágyaink és elképzeléseink, de mindegyik megvalósulásához kitartó odaszánásra van szükségünk. Addig lesz új termés, amíg van új vetés, addig lesz az életünk folyamatos megújulásban, amíg a holnap reménysége ott él a szívünkben és mindezt naponként tettekre váltjuk. Amíg dobog a szívünk, amíg a lelkünk bennünk van, addig időt kaptunk a magvetéshez, a lehetőségeink áldássá formálásához, mert az életünk nem csak rólunk szól, hanem arról a tervről is, amit Isten készített el számunkra. A hála és az öröm nem a fáradságos munka közben fog ránk törni és kiteljesedni, hanem az aratáskor, a sikerek beérésekor, de mindegyik azzal kezdődik, hogy hittel elindulunk, beleteszünk magunkból, a magunkéból valamit a reménység szántóföldjébe újból és újból, amíg csak lehetőségünk van rá. Nem fog minden sikerülni, de nem is kell! Pontosan elég annyi, amennyiből áldás terem mások számára! Ha az életemet megtartom magamnak, akkor egyedül maradok, ha megosztom, akkor termést fog hozni, gyümölcsöt fog teremni!

Mennyei Atyám, köszönöm az életem ajándékát, a jóakaratod ígéreteit, és a magvetés reménységét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!