2021. december 29., szerda

Napi felülről:

„Hála pedig az Istennek az ő kibeszélhetetlen ajándékáért.”

Második korinthusi levél 9. rész 15. vers*

Áldott szerdát, hálával megerősített szívet, a megajándékozottság örömét, és a lélek rendíthetetlen bizalmát kívánom minden testvérem életére!

Sokféle ajándékot kaptunk, adtunk az elmúlt napokban. Voltak használati tárgyak, megfelelő méretű ruhaneműk, díszek, saját kézzel készített kedvességek, de ajándékoztunk együtt töltött időt, figyelmet és kedvességet is, amely lehet, hogy értékesebb volt azoknál a tárgyaknál, eszközöknél, amelyeket becsomagoltunk. Lesz miről beszélni, lesz mire emlékezni az idei ünnepekkel kapcsolatban, és néhány ajándék, találkozás hosszú időre elkísér bennünket a következő évben is. Az igazi ajándékok nem csupán a testi igények betöltéséről szólnak, hanem a lelket is megérintik. Összekötnek, közelebb hoznak egymáshoz szíveket, becsukott ajtókat képesek megnyitni, és reménység, öröm illatával töltik be a teret. Az ilyen kedvességek a mennyei Atya kibeszélhetetlen, elmondhatatlan ajándékának a hírnökei. Istenünk örömét találja abban, hogy kapcsolatban legyen velünk! Lehet, hogy fárasztjuk őt butaságainkkal, meggondolatlanságainkkal, és sokszor hitetlenségünkkel is, de valahogy mégis mindent felülír, ha bízunk benne, ha hozzá menekülünk, ha gyermeki egyszerűséggel fordulunk felé! Jézus Krisztus által megajándékozottak lettünk felülről, ez a mi igazi jövőnk!

Mennyei Atyám hálát adok kibeszélhetetlen ajándékodért, amit megkaptam Jézus Krisztusban egyszer és mindenkorra!

*Kecskeméthy fordítása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!