2021. december 27., hétfő

Napi felülről:

„Kelj fel és tündökölj, hiszen elérkezett világosságod, és az Örökkévaló dicsősége rád ragyogott!”

Ézsaiás könyve 60. rész 1. vers*

Áldott hétfőt, az ébredés erejét, a világosság biztonságát, és Isten dicsőségének jelenlétét kívánom minden testvérem számára!

Visszatérve a hétköznapok valóságába, még akkor is, ha sokak számára ez a pihenés, szabadság és felüdülés időszaka nem megy zökkenőmentesen. A felkelés is kihívás, nem beszélve arról, hogy a tündöklés, ragyogás ilyenkor igen távoli álomnak tűnik számunkra. Az ünneplő ruhák a szekrénybe, vagy a tisztításba kerültek, az ajándékok mind felbontva, a vendégség véget ért, és már lehet készülni az év végi próbatételekre. Az Örökkévaló azonban nem az ünnepek Istene csupán, hanem az életé, vagyis minden egyes napé. Az ünnepelt Jézus Krisztus azt ígérte, hogy minden nap velünk lesz a világ végezetéig. Ez azt is jelenti, hogy a hétköznapok számára ugyanolyan fontosak, értékesek, azokban is meg szeretné mutatni rajtunk dicsőségének nagyságát és ragyogását. Ébredj vele! Beszéld meg vele a napodat! Tőle kérj tanácsot és vezetést a mához is! Minden egyes gondolat, szó és tett, amiben ő benne van, benne lesz, az ragyogni, tündökölni fog, és világos lesz, mert a menny öröme táplálja. Ne félj az ébredéstől, a feladatoktól, hanem bátor hittel élj az Úr dicsőségében és dicsőségére!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy dicsőséged rám ragyogott, és betöltött Jézus Krisztusban! Áldott légy ezért minden nap!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!