2021. december 21., kedd

Napi felülről:

„Ne féljetek tőlük, mert Istenetek, az Úr maga harcol értetek!”

Mózes ötödik könyve 3. rész 22. vers*

Áldott keddet, mélységes bizalmat és reménységet kívánok minden testvéremnek Istenünk megtartó szeretetében és erejében!

A félelmeink legnagyobb része abból táplálkozik, hogy a ránk váró küzdelmekhez, kihívásokhoz nem látjuk magunkban a megfelelő erőt, felkészültséget, és úgy gondoljuk, hogy az előttünk álló területeket nem vagyunk képesek meghódítani. Ez egyféle szemszögből még igaz is lehet, de ez az árnyékos oldal nézőpontja, ami eltakarja a világosság erejét. Az egyik legnagyobb erőforrásunk a harcainkban az őszinte, tiszta szeretet-kapcsolataink jelenléte. Amikor van társunk, barátunk, testvérünk, aki mellettünk áll, fogja a kezünket, velünk harcol, akkor még a legsötétebb időszakot is beragyoghatja a jövő reménységének a fénye, távol tartva a félelmek óriásait. Ezért a felkészülésünk alapja ezeknek a kapcsolatoknak az építése, erősítése. Ezeken túl, ezek felett pedig megjelent számunkra az Örökkévaló jóakarata is Jézus Krisztusban. Benne átélhetjük, hogy velünk az Isten! Nem kell többé egyedül szembenéznünk az ellenséggel, még akkor sem, ha emberek már nem tudnak segíteni! Nincs olyan hatalom, beleértve a halált is, amely elvehetné tőlünk Istenünk szeretetét! Ő maga harcolt és harcol értünk, hogy ne legyünk elvesszetek, és a félelem se legyen rettegett úr az életünkben!

Mennyei Atyám, te vagy az én győzelmem biztosítéka, ezért neked akarok mindig engedelmeskedni, és nem a félelmeimnek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!