2021. december 2., csütörtök

Napi felülről:

„Hiszen én mondom nektek: Lankadatlanul kérjetek, és Isten gondoskodni fog róla, hogy adassék számotokra, állhatatosan keressetek, és rá fogtok találni a megoldásra, kitartóan kopogtassatok és Isten megadja, hogy megnyíljon nektek. Ugyanis minden lankadatlanul kérő részesedik, a kereső talál, és a kopogtatónak megnyittatik.”

Lukács evangéliuma 11. rész 9-10. vers*

Áldott csütörtököt, állhatatosságot, kitartást és lankadatlan elszántságot kívánok minden testvérem részére!

Ne add fel! Csak az győz, aki mindvégig kitart. A mai nap is fognak érni kisebb nagyobb kudarcok, problémák. Időnként igazán mély, és reménytelennek tűnő nehézségek is körbevesznek, de egyik sem veheti el tőled azokat a célokat, amelyeket Isten adott számodra. Ez akkor is igaz, ha magadat, gyengének, méltatatlannak, vagy megbukottnak érzed, mert ez az éremnek csak az egyik oldala, a másikon viszont ott van Isten pecsétje, ami biztosítéka győzelmednek. Azért mert a saját részedet reménytelennek látod, ne értékeld le a lehetőségeidet, ne dobd el a kincseidet, mert lehet, hogy pillanatnyilag csak ennyit veszel észre a jövődből, de az ajtó mögött a mennyei Atya vár rád. Amikor kérsz, kiderül, hogy neki már régóta az a vágya, hogy adhasson, amikor valóban a megoldást keresed, akkor rájössz, hogy ő már előkészítette azt számodra, amikor kopogtatsz, meghallhatod szívedben zörgetését, amivel már réges-rég várja az ajtónyitást. A hited arra biztat, hogy menj tovább, kérj bátran, keress kitartóan és zörgess reménységgel. Ez a te utad, és nem a meghátrálás!

Mennyei Atyám, köszönöm biztatásodat, bátorításodat és azokat az ígéreteket, amelyek valósággá fognak válni, mert tőled származnak!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!