2021. december 15., szerda

Napi felülről:

„Hadd halljam minden reggel, hogy hűséges vagy, hiszen benned bízom! Ismertesd meg velem, melyik úton járjak, mert hozzád vágyódik lelkem.”

143. zsoltár 8. vers*

Áldott szerdát, a bizalom erejét, a hit hűségét és a felfelé vágyó lélek örömét kívánom minden testvérem számára!

Űzött vad lelkünknek a reggelek újabb félelem árnyakat rejtő feladaterdőt nyitnak meg, hogy nekivágjunk a napi kihívásoknak. Bele lehet szokni ebbe a küzdelembe, de azt is érezzük, hogy ehhez társakra, célokra és reménységre van szükségünk, hogy legyen miből bátorságot, erőt és kitartást meríteni a folytatáshoz. Lehet, hogy vannak időszakok, amikor érzünk önmagunkban is elég életerőt, akarást és küzdőszellemet a harcokhoz, de pont ilyenkor kell kihasználni a lehetőségeket, hogy valódi társakat, barátokat és igaz kapcsolatokat építsünk fel, amelyek képesek lesznek megtartani a szükség idején. Ezen túl, az Örökkévaló hűségének ereje is rendelkezésünkre áll, amennyiben igényt tartunk rá. A mennyei Atya nem felülről felügyeli csak az életünket, számon kérve rajtunk a botlásainkat, bűneinket, hanem közel jött hozzánk, a szívünk mélyéig érhet a szeretete, amennyiben fontos lesz ez számunkra. Nem a reggelek díszletei fognak megváltozni, ha benne bízunk és tőle kérjük a vezetést, hanem a szívünknek lesz egy mennyei horgonya, amely a legsötétebb helyzetben is biztonságot fog adni, mert a lelkünk otthona ott van, ahol a Mindenható.

Mennyei Atyám, szükségem van naponta bíztató szavadra, hűséges szeretetedre és bölcs vezetésedre, mert hozzád vágyódik lelkem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!