2021. december 16., csütörtök

Napi felülről:

„Beteljesedik ez a látomás a maga idejében, de még várnod kell türelemmel. Siet a beteljesedés felé, és nem fog csalódást okozni. Ha úgy tűnne, hogy késik, te akkor is kitartóan várj, mert eljön bizonyosan, eljön, és nem késik!”

Habakuk könyve 2. rész 3. vers*

Áldott csütörtököt, a lélek türelmes kitartását, reménységét és békességét kívánom minden testvérem számára!

Tisztában vagyunk vele, hogy nem körülöttünk forog a világ, nem értünk és miattunk történik minden, de azért mégis reménykedünk, hogy egy kicsit csak lehetünk mi is a középpontban. Ez a vágyunk nem gonoszságból gyökerezik, hanem a Teremtőtől kapott kiváltságainkból. Ezért fontosak a személyes ünnepek, születésnap, menyegző, évfordulók, ahol jogosan és megbecsülten ott lehetünk középen és minket ünnepelnek, azért, akik vagyunk. A probléma ott kezdődik, amikor mindezt türelmetlenül, kikényszerítve, akár mások kárán keresztül szeretnék elérni, kikövetelni, vagyis éretlenül leszedni, megkóstolni a gyümölcsöt. Ami nem csak azért rossz, mert sohasem lesz olyan édes, mint kellene, hanem azért is, mert így a beteljesedés örömétől is megfosztjuk magunkat és a környezetünket is. A mennyei Atya időzítése sokszor zavaróan eltér a mi számításainktól, de ettől még az egész világ számára az lesz a mérvadó. Minél inkább halljuk, értjük és követjük a kijelentéseit, annál biztosabb lesz a reménység üzenete a lelkünk megerősítésére. Nála pedig valóságos dicsőség és tisztelet vár a győztesekre, vagyis azokra, akik mindvégig kitartottak!

Mennyei Atyám, hálát adok ígéreteidért, melyek igazak és változhatatlanok!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!