2021. december 13., hétfő

Napi felülről:

„Ha viszont jót tesztek, és mégis szenvednetek kell, akkor is örüljetek! Tehát „ne féljetek tőlük, és ne hagyjátok magatokat megijeszteni!””

Péter első levele 3. rész 14. vers*

Áldott hétfőt, az új héthez a lélek bátorságát, a szív szilárd hitét és reménységét kívánom minden testvérem részére!

Nem kell, hogy a félelem és a rettegés uralma alatt éljünk! Ezért sem emberektől, sem eseményektől, hírektől vagy próbáktól ne engedjük magunkat megrémíteni! Nagyon fáj, rendkívül rosszul esik, ha igazságtalanság ér bennünket, de ettől még nem leszünk kevesebbek, nem ér véget a küldetésünk és nincs itt az ideje a feladásnak! Amikor kitartóan, hűségesen tesszük azt, ami helyes, jó, igazságos és szeretetreméltó, az lesz a legnagyobb fegyverünk a sötétség és gonoszság ellen, mert csak akkor van hatalmuk felettünk, ha megadjuk magunkat nekik. Nem mindig kap azonnal dicséretet az, amikor jóságos, békességre törekvő, türelmes és igazságos lélekkel közelítünk másokhoz, sőt lesznek helyzetek, amikor ez kifejezetten bántja, bosszantja és dühíti azokat akik, más lelkülettel rendelkeznek, de ez csak pont azt erősíti meg, hogy a jó úton járunk! A mennyei Atya megmutatta Jézus Krisztusban, hogy mit jelent vele, benne és általa élni itt a földön, még akkor is, amikor ezt a környezet nem értékeli, vagy éppen elutasítja, de azt is, hogy ez vezet a szeretet győzelméhez, és a teljes élethez!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy jóságod nem függ a körülményektől, de az emberek véleményétől sem, ezért ebben szeretnék én is élni, járni minden nap!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!