Közbenjárás

Reménykedhetsz a jövőben – így szól az Úr –, mert visszatérnek fiaid hazájukba.

Jeremiás 31:17 (HUNB)

A nagyszombat számomra a várakozás napja. Bár minden elvégeztetett, mégis egyenlőre a feltámadás, az emberek számára kézzelfogható áttörés, a csoda előtt vagyunk. Az életünkben is vannak ilyen hosszabb-rövidebb szakaszok, amikor tudjuk, hogy Isten mozdult a mennyben, de még nem látjuk a változást a földön. Azt hiszem mindegyikünknek vannak olyan rokonai, barátai, akik találkoztak az evangéliummal, de még nem láttuk -kinek kinek az élethelyzete szerint- az áttörést, megtérést, visszatérést vagy gyógyulást az életükben. Hozzuk ma őket Isten elé, járjunk közben értük, és imáink legyenek fegyverek az Úr kezében, mozgósítson mennyei seregeket a szó, amit Isten akaratával egységben mondunk ki értük!

“Mennyei Atyám, a te titkaid közé tartozik, hogy kiket hogyan érsz el, mikor szólítasz meg, a te döntésed, hogy kinek hogyan munkálkodsz az életében. Nem ismeretlen előtted, hogy már olyan sokszor fordultam hozzád, hogy olyan régóta várom az áttörést, hogy szinte fáj újra kérni, mert megkísért a gondolat, hogy talán nincs is értelme. Kérlek szabadítsd fel a lelkem a kételkedés alól, és adj újult hitet és bizalmat, hogy állhatatosan tudjak közbenjárni a szeretteimért! Kérlek érd el őket a te szereteteddel, leplezd le a hazugság hálóit a gondolataikban, és vedd le annak lepleit az ő szemük elől! Adj új lehetőséget a veled való találkozásra, ahol a te fényed minden sötétséget áttör! Imádkozom, hogy a te terved győzedelmeskedjen a sátán minden cselszövése felett, és a te akaratod legyen meg a családom és barátaim életében! Jézus nevében imádkoztam. Ámen.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!