A jó pásztor (6)

Bizony, jóságod és szereteted kísér életem minden napján…

Zsolt. 23,6

Kedves Testvérek!

Adjunk hálát Isten jóságáért, amellyel körülvesz bennünket. Hiszen körbevesz! Akkor is, amikor nem érezzük és pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. Tudatosan, hittel kell túllátni a problémákon, hiszen erre bíztat Istenünk.

Hinni kell, hogy a megoldás már készen van, és megadja a kivezető utat az Úr a maga idejében. Nincs más kapaszkodónk, mint az Istenbe vetett hitünk. Használjuk hát a hitünket! Mondjuk ki, hogy áldottak vagyunk akkor is, ha nem azt érezzük! Ez a hit. A hit harc. Ne a láthatókra, hanem a láthatatlan Isten ígéreteire nézzünk! Nem fogunk csalódni!

Vegyük számba, hogy miért adhatunk hálát ma. Semmi sem természetes! Az sem, hogy reggel a saját ágyunkban kelhetünk fel. Vagy, hogy éjjel tudunk aludni. Áldás, hogy van társunk vagy vannak gyermekeink, van egészségünk… sorolhatnánk.

Minden a mi drága Istenünk kegyelméből, hosszútűréséből és szeretetéből fakad. Menjünk Istenhez, és mondjuk ki hittel, hogy minden terhünket rá bízzuk. Mert tudjuk, és hisszük, hogy neki gondja van ránk. Sőt, köszönjük meg, még mielőtt túllennénk az adott problémán, hogy Ő már megoldotta azt! Meg fogjuk látni és tapasztalni, hogy a hálaadás felemeli a szívünket, és (idővel) meg fog érkezni a megoldás.

Végül pedig ne feledjük, hogy AKIK AZ ISTENT SZERETIK, azoknak MINDEN A JAVUKRA VAN!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!