2024. május 3., péntek

Napi felülről:

„Isten ugyanis Krisztusban megbékéltette a világot önmagával, úgyhogy nem tulajdonította nekik vétkeiket, és ránk bízta a békéltetés igéjét.” 

Pál második levele a korinthusiakhoz 5. rész 19. vers*

Áldott pénteket, Isten békességének elfogadását, jelenlétét, erejét és küldetését kívánom minden testvérem számára!

Nem háborúságra, békétlenségre és megosztottságra születtünk. A Lélek békessége, közössége és egysége az az erő, ami képes átformálni, megújítani gonoszsággal megfertőzött szívünket. Amíg Istenben nem fedezzük fel a mennyei Atyát, hanem ki akarjuk zárni az életünkből, nem akarunk róla tudomást venni vagy ellenségként tekintünk rá, aki tolvaj módjára megrabol minket, addig célt tévesztett az életünk. Haladunk, de nem oda, ahol az igazi otthonunk található. Hátat fordítunk az Örökkévalónak, büszkén menetelünk saját pusztulásunk felé miközben az Urat hibáztatjuk minden bajunkért. Lázadunk az ellen, aki nem csak képes megmenteni bennünket saját hibáink következményétől, de még akkor is szeretetével fordult felénk, amikor hallani se akartunk róla. Istennek nagyon sokba került, hogy segítsen rajtunk, amikor Jézus Krisztus által mindent megtett, amit csak lehetetett, hogy békeségének karjai bennünket is átölelhessenek, ha hozzá menekülünk. Ez az a hely, ahol biztonságba lehetünk, elfogadnak bennünket és felfedezhetjük a küldetésünk csodáját!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert békességed ereje a szívemet is megérintette, betöltötte és elhívta egy teljes életre!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!