2024. június 20., csütörtök

Napi felülről:

„De nem maradok szégyenben, mert az Örökkévaló Isten megsegít engem. Sziklaszilárdan eltökéltem magam, mert tudom, hogy benne nem csalódom.”

Ézsaiás könyve 50. rész 7. vers*

Áldott csütörtököt, szégyen és csalódásmentes hitet, reménységet és bizalmat kívánok minden testvérem számára!

Sokszor előfordul velünk, hogy olyanért szégyenkezünk, amit csupán emberi elvárások és vélemények erőltetnek ránk, valójában pedig semmi baj sincs velünk, egyszerűen csak nem illünk bele azokba a keretekbe, amit kitaláltak. Ez erőteljesen tetten érhető a divat, a szépségipar számtalan területén és megannyi embert megnyomorít ennek a befolyása. Akár az életüket képesek eldobni, még fiatalok is, mert nem tudnak megfelelni ezeknek az eszményeknek. Ezzel egyidőben lehet, hogy pont azokat az igazi értékeket és erényeket hanyagoljuk el, amelyeket fontos komolyan venni és betartani. Minden kudarcot szörnyű érzés átélni, de csak egy van, amit nem lehet átvészelni, amiből már nem lehet felkelni, amikor a Mindenható előtt kell majd ítéletre megállni és ott könnyűnek fognak találtatni. Addig minden más szégyen vagy csalódás egy újabb lehetőség arra, hogy odameneküljünk a mennyei Atyához és az ő segítségével álljunk fel, induljunk tovább szembenézve a kihívásokkal. Minden bukás a javunkra fordul és nem maradunk szégyenbe, ha Istennel együtt járunk, mert igaz, hogy mi elesünk, de az, aki a kezünket fogja, fel fog emelni és meg fog tartani!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert te vagy az én segítségem és tudom, hogy ezért nem kell szégyenben maradnom!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!