2024. január 7., vasárnap

Napi felülről:

„Ha azonban egy házba beléptek, először ezt mondjátok: Békesség ennek a háznak!”

Lukács evangéliuma 10. rész 5. vers*

Áldott vasárnapot, Isten békességének megélését, betöltése és képviseletét kívánom minden testvérem számára!

Ami vagyok, amivel a szívem, lelkem telve van, ami igazán fontos számomra azt hordozom és viszem magammal bárhová is megyek. Vannak, akik mindenhol és mindenből csak kapni szeretnének, anélkül, hogy a saját részüket, felelősségüket felvállalnák. Ez a „fogjuk meg, de közben vigyetek” hozzáállás. Mások folyamatos feszültséget keltenek maguk körül, ha nincs is probléma, akkor majd kitalálnak egyet. Az a vágyuk, hogy ők határozhassák meg a beszédtémát, az irányokat, ezért megpróbálnak maguk mellé állítani másokat, hátsó szándékkal befolyásolva őket. A családot és bármely közösséget azonban azok viszik előre, azok építik, akik képesek békességet hordozni, hozni és építeni magukban és maguk körül is. Akik tisztában vannak önmagukkal, megbékültek a mennyel és felszabadultak arra, hogy annak ellenére is megbocsássanak, szeressenek és higgyenek, hogy mások mit képviselnek vagy gondolnak. Azt a békességet élik meg, hozzák el bárhová, ahová belépnek, amit ők is felülről kaptak, mert ez a legnagyobb kincsük és értékük. Ez a mi mennyei elhívásunk és küldetésünk!

Mennyei Atyám, köszönöm azt a békességet, amit tőled kaptam, hogy biztonságban vagyok veled! Ezt szeretném megélni, hordozni és képviselni bárhol is legyek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!