2024. január 14., vasárnap

Napi felülről:

„Mondjátok meg az igazaknak, hogy nekik jó soruk lesz, mert tetteik gyümölcsét élvezhetik!”

Ézsaiás könyve 3. rész 10. vers*

Áldott vasárnapot, az igazak nehéz, fáradságos, de gyümölcsöző útját kívánom minden testvérem számára!

Igaz embernek teremtettünk, de az önző, hitetlen és istentelen vágyaink, kívánságaink elvették, elveszik tőlünk ezt az adományt, így most tudatosan meg kell dolgoznunk, azért, hogy igazak legyünk. Ehhez megkaptunk, megkapunk minden segítséget felülről, de a döntés még mindig rajtunk áll. Végtelenül büszke, magabiztos, öntudatos, de szűklátókörű, lelkileg vak, másokat kihasználó és vádló jellemet építünk vagy felismerve bűneinket, hibáinkat és tévedéseinket elkezdünk a mennyei értékrendhez igazodni, ahhoz az igazsághoz, ami létrehozta és fenntartja a világmindenséget. Csak azt érdemes választani, abba érdemes éveket befektetni, ami hosszú távú megoldást, hasznot és gyümölcsöt terem számunkra. Amikor magot vetünk, akkor látszólag elszórunk valamit, ami addig a kezünkbe volt, kevesebb marad nálunk, de valójában egyedül így fogunk gyarapodni. Az igaz el meri engedni és az Örökkévaló kezébe tenni életét, sorsát, mert hiszi és tudja, hogy így kerül a megfelelő helyre, ahhoz, hogy jövője kiteljesedjen, áldássá váljon és jó gyümölcsöket teremjen!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert nálad van az igazságom, benned van a jövőm biztosítéka és veled lehet teljes és gyümölcsöző az életem!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!