2024. február 9., péntek

Napi felülről:

„Mivel azonban olyan valamit remélünk, amit még nem látunk, várjunk rá türelmesen!”

Pál levele a rómaiakhoz 8. rész 25. vers*

Áldott pénteket, a hitünk és reménységünk, türelmes, állhatatos és mindvégig élő kitartását kívánom minden testvérem számára!

Az élet, a fejlődés egyik fontos mozgatórugója a reménység ereje, annak egészséges beépülése a gondolkodásunkba. Az álmaink és terveink közül a reménység képes kiválasztani és célként beállítani azt, amit tényleg el szeretnénk érni. Még nem valósult meg, még nem készült el, még nem érzékeljük, de a reménységünk által már látjuk. Így készül el egy étel, egy ház vagy akár egy program is. Türelmesen dolgozunk lépésről lépésre, mert a reménységünk már megragadta a jövőt és a látható tetteinket a szemmel még láthatatlan eredmény felé vezeti. Ez a lehetőségünk tud vezetni bennünket az Istennel való kapcsolatunkban is. Csodálatos, a képzelet határait messze túlszárnyaló események, történések és kihívások várnak még ránk, amelyeket az Úr már előkészített számunkra, de nem nélkülünk akarja és fogja azokat megvalósítani. Itt számít rendkívüli módon, hogy ezen a területen mennyire használjuk ki a reménység erejét és hatalmát. A Lélek vezetése, ígéretei közül mit fogunk a magunkévá tenni úgy, hogy azt türelmes kitartással várjuk és éljük meg! Ez a mennybe kapaszkodó reménység soha nem fog megszégyenülni, mert abban bízik, amit nem emberek, hanem a Mindenható erősített meg.

Mennyei Atyám, hálát adok a benned való reménység erejéért, mert általa naponta közelebb kerülhetek a valódi céljaim beteljesüléséhez!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!