2024. február 25., vasárnap

Napi felülről:

„Mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok.”

63. zsoltár 8. vers*

Áldott vasárnapot, a mennyei Atya segítségének, védelmének és biztonságának örvendező megtapasztalását kívánom minden testvérem számára!

A lelkünk vágyik arra a biztonságra, amelyben növekedhet és kiteljesedhet. Amikor mindezt anyagi javakon keresztül szeretnénk megtalálni, akkor előbb vagy utóbb, de rá fogunk jönni, hogy ez nem működik. Nem lehetséges megvásárolni az életünket, kivásárolni magunkat a halál fogságából. A vagyonunkkal kényelmesebbé tehetjük a földi létünket, élvezhetjük a gyarapodásunkat, de ennél sokkal többre születtünk, hiszen ezek mind-mind csak ajándékok, eszközök az életünkben, nem pedig célok. A mennyei Atya megadta számunkra azt a lehetőséget, esélyt és módot, hogy kiszabaduljunk a céltévesztett, elveszett és kiábrándult életünk rabságából az Isten gyermekeinek felszabadult örvendezésére. Amikor az Úr a segítségünk, benne reménykedünk és bízunk, akkor jó irányba tartunk, a megfelelő helyen vagyunk, függetlenül attól, hogy éppen milyen körülmények vesznek körül bennünket. Ő megtette értünk azt, ami nekünk lehetetlen lenne. Lenyújtotta Jézus Krisztus által szerető karját hozzánk, hogy azt megragadva, rá hittel felnézve valódi, teljes és örök életünk legyen!

Mennyei Atyám, te vagy az én segítségem, nálad találtam meg biztonságomat és elveszett életem jövőjét, ezért ujjong szívem és örül a lelkem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!