2024. április 25., csütörtök

Napi felülről:

„Jézus ugyanis ezt mondta neki: Menj ki, tisztátalan lélek, ebből az emberből!”

Márk evangéliuma 5. rész 8. vers*

Áldott csütörtököt, a tisztátalan, gonosz és lélekromboló szellemiség felismerését és az attól való szabadulást kívánom minden testvérem számára!

A világunkban tagadhatatlanul jelen van a gonosz sokféle módon és formában. Az ember személyiségét, gondolkodását és tetteit egyértelműen torzítja és korlátok közé szorítja, amikor uralma alatt tud tartani egyeseket vagy akár egy egész közösséget is. A megtévesztő, embertelen és kegyetlen     szellemiség olyan hazugságokat képes elhitetni, amivel egymás ellen tud fordítani családtagokat, barátokat, munkatársakat vagy akár népeket is. Ennek legerősebb formája az a megszállottság, amikor már szinte teljesen elveszti valaki az önállóságát. Ez ellen nem lehet tisztán emberi eszközökkel küzdeni. A józan ész, a meggyőzés és a belátás itt nem lehet tökéletes megoldás, hiszen pont az elmét, az értelmet fertőzi meg ez a lelkület. Itt olyan szabadulásra, szabadításra van szükség, ahol egy erősebb, isteni hatalom lép közbe. A tisztátalan lélek mindaddig ragaszkodni fog a megszerzett helyéhez, amíg nem szembesül egy szent, tiszta és szellemi tekintéllyel bíró paranccsal, ami ellen nem tehet semmit. A mennyei Atya arra a szabadságra teremtett bennünket, ahol nem lehet bennünk és rajtunk uralkodó helye a gonosznak, ami akkor válhat valósággá, amikor ő is ott van velünk!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert Jézus Krisztus azért jött el, hogy a gonosz minden munkáját legyőzze! Köszönöm, hogy engem is ő szabadít meg és fel minden tisztátalan szellemiség alól!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!