2023. szeptember 15., péntek

Napi felülről:

„Nem fél a rossz hírtől, erős a szíve, bízik az Úrban.”

112. zsoltár 7. vers*

Áldott pénteket, a szív állhatatos, kitartó és rendíthetetlen bizalmát kívánom az Úrban minden testvérem számára!

Legszívesebben azt kérném az Úrtól, hogy nem legyen semmiféle rossz hír, amit meg kell hallanom, amellyel szembe kell néznem és amivel meg kell küzdenem. Megértettem, hogy a gonoszság valóságos jelenléte miatt ez most még nem lehetséges, de a vágyam tisztaságát mutatja, hogy az Örökkévaló elkötelezetten azon munkálkodik, hogy mindez megvalósuljon. Addig pedig marad számomra, a rendíthetetlen hit, a kitartó reménység és az erősen bízó szív, amely képes felemelni az elkeseredés felhői fölé és meglátni a mennyei Atya szeretetének világosságát. Utol fognak érni mai is elkeserítő, rossz hírek, amelyek nem csak a gondolataimat fogják célba venni, de a szívemet is. Ezek mérgezett nyilak, amelyek ellen nincs százszázalékos védelem, de van ellenszer. Ez pedig az a töretlen hit Isten hatalmában és minden értelmet meghaladó bölcsességében, szeretetében, amely nem csak semlegesítheti a félelmeimet és gyógyítja a sebeimet, hanem igazi erőforrás a mindennapok harcai között. Ez az én, ez a mi felülről kapott lehetőségünk, utunk a földi vándorlásunk során, míg meg nem érkezünk a nekünk készített otthonunkba.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megígérted, hogy megtartod, megőrzöd életemet minden rossz és gonosz hír ellenére mindörökre!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!