2023. szeptember 10., vasárnap

Napi felülről:

„Igazán mondom nektek: aki hallgat a szavamra, és hisz abban, aki elküldött engem, annak már örök élete van. Az ilyen ember nem kerül kárhoztató ítélet alá, mert már átment a halálból az örök életre.”

János evangéliuma 5. rész 24. vers*

Áldott vasárnapot, a Jézus Krisztusban való hit örök életre megtartó erejét és hatalmát kívánom minden testvérem számára!

Igaz, hogy itt élek két lábbal a földön, de a lelkem szárnyaló vágyai arról tesznek bizonyságot, hogy van annál több, mint, amit a szemem lát, a fülem hall vagy el tudok képzelni. Ez azért lehetséges, mert az Örökkévaló lenyomata, képe lett a minta, ami alapján megszülettem. Testben élek, de nem a testem a legfontosabb meghatározója a lényemnek, hanem a lelkem. A testem folyamatosan változik és amiképpen felépült, úgy le is kell tennem. Ezért nem érdemes mulandó dolgokat előrébb sorolni, fölé helyezni azoknak, amelyek múlhatatlanok és biztosíthatják a teljes jövőmet. Jézus Krisztust, a mennyei Atya küldte el értem, hogy általa utat találjak hozzá, örök életem legyen a benne való bizalom által és élő reménységem legyen a holnappal kapcsolatban, bármi is fog történni velem. Ez a hit nem a nehézségektől vagy a fájdalmaktól ment meg, hanem a reménytelenségtől és a céltévesztéstől. Hiszem és tudhatom, hogy van értelme, mennyei terve a mai napnak, akkor is, ha ez számomra még homályos, mert nehezen látok túl a jelenen, de mégis igaz és valóságos.

Mennyei Atyám, hiszek neked, örök életet adó szavadnak, és hiszek Jézus Krisztusban, aki értem áldozta magát, hogy azzá lehessek, akinek megálmodtál!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!