2023. október 7., szombat

Napi felülről:

„Ahogy a sas, röptetve a fészekalját, fiókái fölött repdes, úgy vette őt kiterjesztett szárnyaira, evezőtollán hordozva őt.”

Mózes ötödik könyve 32. rész 11. vers*

Áldott szombatot, Istenünk nevelő, védelmező és gondoskodó jelenlétének biztonságát, békességét és örömét kívánom minden testvérem számára!

Mindennapi szükségeimen túl bennem él az a mély vágy, hogy szeressenek, elfogadjanak és segítsenek a fejlődésemben. Ezt alapvetően családomon és a baráti kapcsolataimon keresztül élhetem meg, de sajnos ezek nem minden esetben működnek megfelelően. Ezért is olyan lényeges olyan környezet munkálása, kialakítása, ahol ez a biztonságot adó légkör valóságos lehet. Ezen túl azonban még mindig megmarad a lelkem hiánya arra nézve, hogy túlláthasson ezen a testi léten és igazi kapcsolódása legyen az Örökkévalóval. Attól, hogy valaki tagadja ennek a létezését vagy igazságát, attól még ugyanúgy fennálló valóság marad. A mennyei Atya olyan érzékeny figyelemmel és gondoskodással képes körülvenni engem, ami semmi mással nem pótolható. Bennem, az ügyetlen, botladozó és tudatlan gyermekében ő már akkor látja a fenségesen szárnyaló sast, amikor én még csak az ő nagyságát csodálom. Nekem nemhogy szégyen, hanem egyenesen kiváltság, hogy a segítségére szorulok, hogy ő tanít, nevel és hordoz, amikor szükségem van rá!

Mennyei Atyám hálát adok védelmező, óvó és nevelő gondoskodásodért, ami minden nap körülvesz engem, még akkor is, ha én ezt éppen nem veszem észre!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!