2023. november 5., vasárnap

Napi felülről:

„Ez a Jézus az, akiben mi hiszünk. Ő adott erőt a hit általi gyógyuláshoz ennek az embernek, akit itt láttok, s akit ismertek. Igen, a Jézusban való hit állította helyre teljesen ennek a bénán született embernek az egészségét, mégpedig a szemetek láttára.”

Az apostolok cselekedetei 3. rész 16. vers*

Áldott vasárnapot, Jézus Krisztusba vetett hitünk megerősödését, megújulását és gyógyító erejét kívánom minden testvérem számra!

Csodálatos ajándék és lehetőség, hogy megszülettünk, élünk és növekedhetünk. Ezt a kiváltságot mindennél jobban kell értékelnünk, hiszen ez többet számít, minden más kincsnél, hatalomnál és dicsőségnél. Ne higgyem el senkinek, még önmagamnak sem, hogy értéktelen lennék, mert másokhoz képest vannak hiányosságaim, nincs annyi pénzem, gazdagságom. Ne engedjem meg azt a gondolatot sem a szívemnek, hogy tévedéseim, bukásaim és bűneim után még az Istennek sem kellek, ezért inkább távol tartom magam tőle. A mennyei Atyába vetett hit azt látja, azt figyeli, hogy az Örökkévaló számára olyan fontos vagyok, hogy Jézus Krisztus az életét adta értem, aki hibáztam, vétkeztem és gyógyulásra van szükségem. Isten úgy döntött, hogy mellém áll, velem lesz és támogat minden nehézségemben, amennyiben ezt elfogadom tőle. Ez az új élet, kezdet és lehetőség ajándéka. Ezzel lehet beteljesedett és célba érkezett a létem, az amiért megszülettem a földre. Ez az erőforrás, nincs messze tőlem, fizetnem sem kell érte, mert Jézus már megtette helyettem, ezért benne hinni és bízni nem szégyen, hanem maga az élet!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert Jézus Krisztusban megajándékoztál a teljes élettel!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!