2023. november 26., vasárnap

Napi felülről:

„Tudjátok, hogy Krisztus azért lett emberré, hogy a bűnt félretegye az útból, és benne egyáltalán nincs bűn.”

János első levele 3. rész 5. vers*

Áldott vasárnapot, a lelkünkre leselkedő mindenféle bűn, gonoszság és hamisság megítélését és határozott elvetését kívánom minden testvérem számára!

Igaz, hogy gyenge, gyarló és esendő ember vagyok, de ez nem lehet hivatkozási alap ahhoz, hogy megadjam magamat a gonosznak, hogy a rossz úton járjak, hogy titkos bűnöket rejtegessek és dédelgessek magamban. Nem hagyott magamra az Isten a kísértés elleni küzdelmeimben. Jézus Krisztus azért jött el, lett emberré, vállalta a testi lét teljes megélését, hogy elvegye, félre tegye a bűnt a menybe vezető út elől. Aki el és befogadja őt, annak megnyílik a lehetősége arra, hogy többé ne önmagának éljen, hanem Isten gyermekeként tanuljon jót tenni, szeretni és küzdeni másokért. A bűn egész életemben körbevesz, kísért és megpróbál tönkre tenni mindent, ami értékes, de nem kell hagynom, hogy uralkodjon rajtam, hiszen már nem a főnököm, nem fogva tartóm vagy a barátom. Jézus Krisztus által egy új reménység költözött a szívembe, a menny szeretete, íze és zenéje. Vele együtt azért lehet győztes az életem, mert ő már megnyerte a legnagyobb csatát értem a kereszten és feltámadásának erejével munkálkodik bennem!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Jézus Krisztus által új reménységét és bizonyosságot kaptam, mert ő győzött a bűn, a halál és a gonoszság felett!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!