2023. november 11., szombat

Napi felülről:

„Fordítsd javukra az igazságtalanságot Örökkévaló a jóknak és az egyenes szívűeknek!”

125. zsoltár 4. vers*

Áldott szombatot, az igazságtalan, álnok és gonosz helyzetek javunkra fordulását kívánom minden testvérem számára!

Azt nem tudjuk megváltoztatni, hogy a jelenlegi világban itt legyen, befolyást szerezzen és sokszor uralkodjon is a gonoszság, de azt igen, hogy ránk milyen hatást gyakoroljon. Az egyik nagy feladatunk, hogy ne csak meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól, hanem döntsünk is a helyes mellett az igazságtalansággal szemben. A kísértés, csábítás mindig ott lesz, hogy az egyenes, őszinte és igaz helyett görbe, hazug utakat válaszunk, mert könnyebb előre haladást, sikert és megoldást ígérnek. Egyszerűbbnek tűnik tagadni, ferdíteni és titkolózni akkor, amikor kiderülne valami kellemetlen, leleplező és bántó igazság rólunk, mint vállalni a felelősségünket, megalázkodni és bocsánatot kérni. A jók nem attól lesznek, maradnak jók, mert sohasem hibáznak, tévednek és követnek el bűnt, hanem attól, hogy mindezeket felvállalják és rendezik a helyzetüket a mennyei Atyával és azokkal is, akinek tartoznak ezzel. Az Örökkávalónak pedig van akkora szeretete és hatalma, hogy ezek által a javunkra fordítsa még az elveszettnek tűnő csatákat is!

Mennyei Atyám, fordíts a javamra ezeket a nehéz, gonosz és igazságtalan időket, mert nálad keresem, az igazságot, a jóságot és a megoldást!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!