2023. március 14., kedd

Napi felülről:

„Örülni fog a puszta és a szomjú föld, vigad a pusztaság, és kivirágzik, akár egy liliom.”

Ézsaiás könyve 35. rész 1. vers*

Áldott keddet, a lélek tavaszát, virágba öltözését és örömét kívánom minden testvérem számára!

A tavasz beköszöntött, virágok nyílnak és pompáznak jelezve, hogy új időszak vette kezdetét. Ez a reménység megerősödésének a lehetősége, annak a gondolata, hogy nem tart örökké a tél, van jövő és megújulás. Felülről kaptuk ezt az évenkénti figyelmeztetést, emlékeztetést és bátorítást, mert a lelkünknek ugyanúgy létszükséglete a rendszeres kivirágzás, díszbe öltözés és a gyümölcsöző élet megalapozása. A pusztaság csak addig marad kietlen, száraz és egyhangú, amíg el nem éri az áldott eső és a napfény ereje. Attól, hogy az életem jelenleg reménytelennek látszik, mert ezt mutatják a tények, amikor körülnézek, nem jelenti azt, hogy ennek így is kell maradnia. A mennyei Atya arra teremtett bennünket, hogy képesek legyünk egy gyümölcsöző élet kiteljesítésére. Ehhez megadta azokat, a tőle származó magokat, segítséget és támogatást, ami mindezt elérhetővé teszi. Hit szükséges ahhoz, hogy a puszta földet szemlélve magunk előtt lássuk a viruló mezőt. A hit nyitja meg számunkra a mennyei csatornákat és áraszthatja el az életünket a megújulás tavasza, hiszen pont erre van szükségünk!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy veled és benned a lelkem reménysége, tavasza és megújulása éppen olyan biztos, mint az évszakok váltakozása!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!