2023. május 24., szerda

Napi felülről:

„Sokan csodálkoznak rajtam, mert te vagy erős oltalmam.”

71. zsoltár 7. vers*

Áldott szerdát, az Örökkévaló védelmező erejének jelenlétét, megtapasztalását és bizonyságát kívánom minden testvérem számára!

Mások csodálatát sokféleképpen kivívhatjuk, de ettől is fontosabb, hogy olyan jellé váljunk, amely a helyes utat mutatja felfelé mindazoknak, akik vágynak rá. Az Istenbe vetett hitünk ne egy gyenge szalmaszál legyen, amely nem tud kihúzni a bajból, nem képes megmenteni a csüggedés mocsarából és a próbák tűzét sem képes kiállni, hanem egy biztonságos menedék, rendíthetetlen oltalom és erős kőszikla, amely a legnagyobb viharokban is helytáll. Az életem nem akkor lesz boldog, megelégedett és egészséges, ha elkerülnek a bajok és küzdelmek, hanem amikor jó helyen és megfelelő védelem alatt áll a lelkem. Nem lehet annál nagyobb biztonság, mint a mennyei Atya oltalmazó erejének a pártfogása. A legerősebb ember is csak egy véges halandó marad bármit is képzel magáról, bármilyen nagy is a hatalma mások fölött. Az azonban, aki az Örökkévaló védelmét élvezi, akkor is, ha testileg gyenge a győztesek táborához fog tartozni, mert a menny ereje és lehetőségei belépnek az életébe. Sok örömteli meglepetésben és meglepődésben is része annak, aki ezt az utat választja!

Mennyei Atyám, hálát adok oltalmazó védelmedért, amely rendíthetetlen és biztos, mert nem tőlem vagy emberektől függ, hanem a te hatalmadra épül!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!