2023. június 4., vasárnap

Napi felülről:

„Szemmel tartod járásomat és pihenésemet, gondod van minden utamra.”

139. zsoltár 3. vers*

Áldott vasárnapot, a mennyei Atya figyelő, gondoskodó és törődő szeretetének megélését és csodálatát kívánom minden testvérem számára!

Valójában soha nem vagyunk és leszünk elhagyatottak, értéktelenek vagy jelentéktelenek, mert a Teremtő nem csupán megadta számunkra az élet esélyét, de kész arra is, hogy a vele megélt közösségben teljessé tegye azt. Neki nem egy fogaskerék vagyunk a gépezetbe, ami bármikor kicserélhető. Nem egy elhanyagolható csepp a tengerben, hanem egyedi és különleges alkotásai, akiket arra is meghívott, hogy értsük és élvezzük szeretetének gondoskodó figyelmét. Ennek érdekében ő már mindent megtett. Jézus Krisztus által lebontotta azokat a falakat, amelyek elválaszottak tőle minket. Megfizette a tévelygéseink, hitetlenségünk, gonoszságunk árát és következményét, hogy nekünk szabad utunk lehessen hozzá. Az Örökkévaló Isten, mennyei Atyánkká lesz, amikor el és befogadjuk őt. Figyel minden gondolatunkra, döntésünkre és lépésünkre. Igazgatja, terelgeti és vezeti életünket, mert abban telik kedve, hogy segítsen nekünk. Fontos számára a pihenésünk, felüdülésünk és növekedésünk, hiszen a gyermekei lettünk. Éjjel-nappali ügyeletet tart fenn az érdekünkben és nem teher számára, ha őt keressük problémáinkkal!

Mennyei Atyám, hálát adok gondoskodó szereteted jelenlétért a mindennapjaimban! Veled lett teljes és védett az életem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!