2023. július 9., vasárnap

Napi felülről: „

Mint pásztor a nyáját, úgy vezette népét, pásztorolta őket a pusztában, mint juhokat.”

78. zsoltár 52. vers*

Áldott vasárnapot, a mennyei Atya ma is megtapasztalható vezetését és gondoskodását kívánom minden testvérem számára!

Amikor valahová el szeretnénk jutni, ahol még nem jártunk, akkor valamilyen segítségre mindenképpen szükségünk lesz, hogy a céltalan bolyongás helyett jó irányba haladjunk. Napjainkban ez a helymeghatározó rendszereken és eszközökön keresztül elég egyszerűen és könnyen elérhető, amennyiben megfelelően működnek. Ezzel együtt ekkor is ráhagyatkozunk valaki más tudására és hiszünk neki, még egy alkalmazás használata esetén is, hogy nem fog becsapni bennünket. Amikor már nem földi célokról van szó, hanem mennyei távlatokról, akkor sem maradhatunk vezető, segítő nélkül. Az Örökkévaló nem csak vár ránk valahol, hátha véletlenül odatévedünk, mert pontosan tudja, hogy céltévesztett lett az életünk, és számunkra átjárhatatlan szakadék választ el bennünket tőle. Eljött közénk Jézus Krisztusban, hogy utat készítsen, híddá váljon a menny és a föld között, hogy legyen lehetőségünk hazatalálni a mennyei otthonunkba. Vezetni és pásztorolni szeretné lelkünket azon az úton, amely pusztaságon, nehézségeken keresztül, de mégis felfelé halad!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert úgy vezetsz, terelgetsz engem, mint szeretetett bárányodat, akinek pontosan rád van szüksége!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!