2023. július 15., szombat

Napi felülről:

„Elpusztul az a család is, amelyben belső harcok dúlnak.”

Márk evangéliuma 3. rész 25. vers*

Áldott szombatot, a család, a rokonság békességének, összetartásának helyreállítását, megerősítését és munkálását kívánom minden testvérem számára!

Boldogságkeresésünk közben különlegesen figyeljünk oda arra a területre, amely legközelebb áll hozzánk, amely a legnagyobb védettséget és biztonságot adhatja számunkra. A családunk, a szűken és tágabb értelemben vett rokonságunk nagy részét nem mi választottuk, ezért annyira fontos, hogy megfelelően értékeljük és építsük is a kapcsolatainkat velük. Ahol a családi kötelékek erősek, támogatóak és befogadóak ott sokak találhatják meg az otthonukat, békességüket. Az a család, ahol pénz, örökség, irigység, féltékenység vagy harag választja szét a tagokat, belső harcok dúlnak, eltávolodnak egymástól testvérek ott nagyon sokan fognak sebeket kapni. Leépülnek, elpusztulnak a védelmi vonalak és egyre magányosabbnak fogjuk érezni magunkat. Megéri minden egyes lépés, amíg csak tehetjük, amivel a rokonságot ápoljuk és egészségesen erősítjük. A család nem egy munkahely, nem üzlet és nem is vállalkozás, hanem mindezeknél jóval több és mélyebb védelmi háló. Ebbe érkezünk meg, éljük le az életünk legnagyobb részét és vehet majd körül akkor is, ha majd eljön a hazaérkezésünk ideje.  A családunk békessége a földi létünk boldogságának virágos és gyümölcsös kertje, érdemes tehát figyelmesen gondozni!

Mennyei Atyám, hálát adok a földi családomért és köszönöm, hogy nálad rátalálhattam a mennyeire is!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!