2023. január 24., kedd

Napi felülről:

„Ők térdre rogynak és elesnek, mi pedig felkelünk, és talpon maradunk.”

20. zsoltár 9. vers*

Áldott keddet, a megújulás, megerősödés és elköteleződés valóságát, örömét és győzelmét kívánom minden testvérem számára!

Küzdelmeink ma is lesznek szép számmal. Olyanok is, amelyekre napok óta készültünk, de előbukkannak majd nem várt nehézségek, bosszantó helyzetek, amelyek próbára teszik nem csak a türelmünket, de a lelki erőnket is. Mérgelődhetünk, kiakadhatunk, hibáztathatunk, szidhatunk másokat, de ez csak a gyengeségünk jele és álcázása. Annál többről szól az emberségünk, hogy ki tud hangosabban és hatékonyabban veszekedni, háborogni. A győzelem ott kezdődik, hogy az első bekapott ütés után, ami megtántorít, nem összezuhanunk és szabadjára engedve haragunkat vagdalkozunk szavainkkal, hanem előre engedjük a kormánykerékhez a hitből fakadó türelmet. Először is magunknak adunk időt, hogy a lelkünk lázongása elcsituljon, mert amíg ez tart nem vagyunk igazán önmagunk, mert az érzelmeink minden mást háttérbe szorítanak.  Nem engedjük meg szívünknek a választ addig, amíg az nem megfontoltságból, hitből és szeretetből érkezik. Isten pedig elvégzi azt, amire mi már nem vagyunk képesek!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy mellém állsz, hogy taníts felkelni, talpon maradni és győzni azokban a harcaimban, amelyek ma várnak rám!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!