2023. január 12., csütörtök

Napi felülről:

„Vegyétek észre, micsoda szeretetet ajándékozott számunkra az Atya azzal, hogy Isten gyermekeinek lettünk elnevezve, és tényleg azok vagyunk! A világ azért nem tudja ezt rólunk, mert még nem ismerte meg őt!”

János első levele 3. rész 1. vers*

Áldott csütörtököt, Isten szeretetének mély bizonyosságát és örömteli megélését kívánom minden testvérem számára!

Az egyik legszebb öröm a család életében, amikor megérkezik a várva várt kisgyermek. Hosszú hónapok várakozása, reménysége és izgalma teljesedik be és kezdődik vele együtt egy új korszak. Az első feladatok közt ott lesz a névadás is, ami nem csupán formaiság, hiszen utána elkísér bennünket egész életünk során. Mi tudhatjuk magunkról, hogy kik vagyunk valójában, kik a szüleink, de mások csak akkor, ha megismernek bennünket. A mennyei Atya Jézus Krisztusban egy csodálatos ajándékkal lepett meg bennünket. Ennek egyik része az a szabadság és igazság, amit ő szerzett meg számunkra; a másik az a befogadás és meghívás, amivel belépőt és lehetőséget kaptunk Isten országába, a mennyei családunkba. Ezzel Isten gyermekei lettünk annak minden kincsével, lehetőségével és felelősségével is. Ez a földi élet mindennapi gondjai közt néha másodrendűnek tűnik, de valójában ez a mi valódi lényünk kulcsa és jövője. Ezt nem elég ésszel felfogni, mert nem tudásról, hanem élő kapcsolatról szól, amit felülről kezdeményeztek, de nekünk kell válaszolnunk rá!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy elfogadtál gyermekednek Jézus Krisztus által!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!