2023. január 1., vasárnap

Napi felülről:

„A régiek íme beteltek, de újakat hozok elő! Mielőtt kihajtanak, tőlem hallhattok róluk.”

Ézsaiás könyve 42. rész 9. vers*

Áldott vasárnapot, Új Évet, Isten ránk vonatkozó tervének megértését és betöltését kívánom minden testvérem számára 2023-ban!

A régi esztendő elmúlt, minden örömével, bánatával, lehetőségével és kudarcával együtt, de ahhoz, hogy az új év jó gyümölcsöket hozzon számunkra változnunk és változtatnunk kell. Tanulnunk, növekednünk és bölcsebbé válnunk, mert az igazi élet ebből fakad. Talán ezekben a napokban érzékenyebbek, fogékonyabbak vagyunk a helyes döntésekre, ezért használjuk ki az alkalmas időt, és ragadjuk meg az alkalmat a megfelelő irányváltásra. Mivel a mennyei Atya kezében van a jövő, még akkor is, ha szabad kezet adott az embernek itt a földön, tőle kérjünk segítséget, megértést és gondolatokat, amelyek valódi, tényleges és maradandó fejlődést hozhatnak az életünkben. Ne fogadkozzunk, hanem tervezzünk és döntsünk bölcsen! Írjuk le terveinket és azt is, hogy mit, miért és hogyan szeretnénk megvalósítani. Osszuk meg mindezt azokkal is, akikre hatással lesznek a változások és kérjük meg őket, hogy legyenek ebben a segítségünkre! Figyeljünk közben az Örökkévalóra, hogy hűségesek tudjunk maradni minden jóban, hogy sok győzelmet éljünk át 2023-ban!

Mennyei Atyám, veled szeretnék előre nézni, hogy azt is lássam, amit nekem láthatatlan! Áld meg az új évet jelenléted erejével!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!