2023. február 25., szombat

Napi felülről:

„És ha majd bekövetkeznek rajtad ezek a jelek, akkor tedd meg, amire módot találsz, mert veled lesz az Isten.”

Sámuel első könyve 10. rész 7. vers*

Áldott szombatot, az idők, jelek és a tettek mezejének bölcs felismerését kívánom minden testvérem számára!

Miközben testben élünk, kihasználjuk, hogy képesek vagyunk előre tervezni, gondolkodni és ezek alapján cselekedni, megtanuljuk, hogy vannak jelek, jelzések és útmutatások, amelyekre érdemes figyelnünk. Ezek közül sok az idővel kapcsolatos. Napszakok, évszakok, időjárás és az öregedés jelzéseit komolyan kell vennünk, ha bölcsen szeretnénk élni. Ezeken is túlmutatva jutnak el hozzánk a menny nekünk küldött jelei, amelyek nem csupán egy rövid időre, hanem teljes életünkre meghatározhatják a jövőnket, ha figyelembe vesszük őket. Istennek van hatalma arra, hogy olyan ajtókat nyisson meg számunkra, amelyeket nem mi készítettünk elő, nem megdolgoztunk értük, egyszerűen csak megajándékozott vele jóakarata. Ekkor indulnunk kell, meg kell tennünk, ami csak lehetséges, mert áldott idők ezek, visszahozhatatlanul nagy lehetőségek! Ennek első lépése, amikor ő még csak kopogtat a szívünk ajtaján és rajtunk áll, hogy ajtót nyitunk-e számára, hogy a menny belépjen az életünkbe! Amikor már vele járunk, akkor éljük, élhetjük át a felülről nyitott ajtók csodáját és lehetőségét, amelyek hitlépésekben és tettekben folytatódhatnak.

Mennyei Atyám, hálát adok, mert velem vagy és olyan áldásokat, lehetőségeket és tetteket készítettél elő számomra, amelyek mind felfelé mutató jelzőtáblák lehetnek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!