2023. december 19., kedd

Napi felülről:

„Tüskés gyomok helyén ciprusfa növekszik, tövises bozót helyett mirtusz virágzik, s az Örökkévaló dicsőségét mutatja, örök jelként, amely soha el nem múlik.”

Ézsaiás könyve 55. rész 13. vers*

Áldott keddet, az Örökkévaló értékteremtő, szépségalkotó és békességépítő munkájának megtapasztalását és folytatását kívánom minden testvérem számára!

Egy csodálatos kert igen sok energiába, fáradozásba és munkába kerül, de az eredmény, a látvány és a szépség megéri! Az ünnepi előkészületek, a karácsonyfa díszítése szintén rengeteg feladattal jár, de ez mutatja meg látványosan, hogy mennyit is ér számunkra ez az időszak. Talán még ennél is fontosabb a lelkünk kertje, hogy ott tövises bozót és szúrós gyomok helyett megannyi értékes, szép és hasznos áldás növekedjen és nyíljon. Ne menj tovább haragos, keserű vagy önző szívvel, mert elveszi minden életerődet, hitedet és mennyei reménységedet, ráadásul megakadályozza azt is, hogy a mennyei Atya Igéje gyökeret verjen benne és termést hozzon. Az Örökkévaló dicsősége hadd ragyogja be a lelkedet, elűzve onnan minden gonoszságot, hitetlenséget és sötétséget! Engedd meg magadnak és az Úrnak, hogy az életed gyönyörűséges legyen még a mennyből nézve is! Ne légy se lusta, se hanyag, se elnéző kitakarítani, kiirtani és megszabadulni mindazoktól a rossz szokásoktól, amelyek fogva tartanak, emésztenek és gyengítenek. Arra születtél, hogy örökzöld, fészket adó és csodálatosan virágzó életed legyen az Isten kertjében! Ne elégedj meg és ne békülj meg a szúrós tüskéiddel, amelyekkel folyamatosan fájdalmat okozol, hiszen ennél lehetsz sokkal több és jobb is!

Mennyei Atyám, hálát adok csodálatos kertépítő munkádért, amit a szívemmel is elterveztél! Szeretnék olyanná válni, aminek megálmodtál, azzá formálódni, aki áldássá lesz mások számára is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!