2023. december 18., hétfő

Napi felülről:

„Abban nyilvánult meg Isten irántunk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala.”

János első levele 4. rész 9. vers*

Áldott hétfőt, az ünnepi előkészülődés, vásárlás idején is Istentől nyert életet, erőt és szeretetet kívánok minden testvérem számára!

Hogyan próbálod megmutatni, kifejezni a szeretetet családod, baráti köröd vagy éppen munkatársaid iránt? Az az jóindulat, ami megmarad álmok, vágyak és tervek szintjén, nem sokat fog segíteni rajtuk vagy a kapcsolataidon. A szeretethez bátorság, eltökéltség és kitartás szükséges, mert ezek nélkül nem fog maradandó eredményt, gyümölcsöt hozni. Akiket ténylegesen szeretsz azokkal folyamatosan éreztesd és különféle módokon nyilvánítsd ki mindezt! Nem elég, ha ezt évente csak néhány alkalommal teszed meg, ennél sokkal többre van lehetőséged, csak használd ki! Légy a szeretet embere, akit leginkább erről ismernek, ez jut először eszükben veled kapcsolatban. Mindezt azért, mert a mennyei Atya szeretete erre tanít, ezt munkálja benned és ehhez adja a segítségét. A valódi szeretet minden esetben életet, lehetőséget és reménységet teremt és épít. Erre legjobb példa egy gyermek születése, ezért is választotta az Örökkévaló ezt az utat arra, hogy az egész világ előtt nyilvánvalóvá tegye jóakaratát. Ne feledd advent és karácsony első sorban azt üzeni, hogy Isten még mindig szeret téged és időt adott számodra, hogy élj ezzel a lehetőséggel!

Mennyei Atyám hálát adok, mert megmutattad mennyire és miként szeretsz engem, amikor Jézus Krisztusban értem is eljöttél a földre!   

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!