2023. december 1., péntek

Napi felülről:

„Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete!”

136. zsoltár 1. vers*

Áldott decembert, pénteket, az Örökkévaló felemelő, megerősítő és reményt adó jóságát, szeretetét kívánom minden testvérem számára!

Talán könnyebb megadni magunkat, a reménytelenségnek, panaszkodni és másokat hibáztatni, de ez csak az önsajnálatunkat táplálja, miközben egyre mélyebbre süllyedünk az elkeseredés mocsarába. Nem erre teremtettünk, nem azért születtünk, hogy feladjuk a küzdelmet, a jóért való harcot, akkor sem, ha gyengének és kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Van még ragyogó fénysugár a komor felhők fölött, van még, akinek fontos a sorsunk, aki még a hajszálainkat is számon tartja, és szeretetét nem vonta meg tőlünk! Ez a jóság nem csupán távolról integet felénk, nem egy tovatűnő délibáb az álmaink láthatárán, hanem jelenlévő valóság mindazok életében, akik rábízták magukat. Az érzéseink nem minden pillanatban látják őt, mert általában arra fókuszálnak, ami éppen előttük tornyosul, de a hitünk mindig gyönyörködhet benne. Ma is lesz sok olyan hatás és tapasztalat az életünkben, ami inkább lehangoló vagy elcsüggesztő, de mindez semmit sem változtat azon a tényen, hogy még mindig jó az Úr, szeretete, kegyelme ad örök biztonságot!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert jóságod, szereteted és kegyelmed akkor is velem van, amikor nem érzem, akkor is megtart, amikor gyenge vagyok, mert tiszta szívből benned bízok!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!