2023. augusztus 29., kedd

Napi felülről:

„Azt a parancsot adtad, hogy rendelkezéseidet figyelmesen meg kell tartani!”

119. zsoltár 4. vers*

Áldott keddet, a jó, helyes és igaz gondolatok, döntések és tettek gondos, figyelmes és következetes képviseletét, megtartását kívánom minden testvérem számára!

A felületes, hanyag vagy gondatlan munkavégzés következményekkel jár. Talán csak az lehet a legkisebb baj, ha emiatt újra meg kell tennem valamit, hogy tényleg megfelelő legyen. Az a nehezebb, amikor emiatt másoknak is problémát okozok, nekik kell amiatt többet dolgozniuk, mert én felelőtlen voltam. Elég rossz bizonyítványt állít ki rólam a felszínes hozzáállásom a feladataimhoz, de amennyiben ez be is épül az életembe, a lelkiismeretem hozzászokik és teljesen elfogadható, természetes lesz számomra, akkor minden más területre is ki fog hatni. A kapcsolataim minősége és mélysége, a hűségem, de még az Istenbe vetett hitem is kárt fog szenvedni, hiszen arra lettem megteremtve, hogy felelőségteljesen, gondosan és a legjobb tudásom szerint végezzem el mindazt, amit rám bíztak vagy felvállaltam. A mennyei Atya nem egyszerűen betölthető parancsot adott számomra. Szeressek olyan mély elkötelezettséggel, ahogyan ő szeret engem. Ennek elfogadása, megélése és figyelmes megtartása teszi teljessé a létemet, a mindennapjaimat és a munkámat is!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy előbb megmutattad, hogy mit jelent helyesen szeretni, majd meghívtál ebben az elkötelezett és figyelmes gondviselésbe, hogy nekem is ez legyen az életcélom!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!