2022. szeptember 8., csütörtök

Napi felülről:

„Ezért minden időben meg tudja menteni azokat, akik az ő segítségével jönnek Istenhez. Hiszen Jézus örökké él, és mindig segít nekünk, ha Istenhez jövünk, mert a mi érdekünkben emel szót Isten előtt.”

Zsidókhoz írt levél 7. rész 25. vers*

Áldott csütörtököt, mennyei védelmet, segítséget és közbenjárást kívánok minden testvérem számára!

Bármikor kétségeink támadnának a helyzetünkkel, jövőnkkel és a boldogulásunkkal kapcsolatban, emlékeztetni kell magunkat arra a tényre, hogy a Mindenható Jézus Krisztusban már elkészítette számunkra az örök élet ajándékát. Ő az az út, aki egyenesen és biztosan vezet el mindenkit a mennyei Atyához, aki ezt kéri tőle. Miközben pedig úton vagyunk a célunk felé, folyamatosan közbenjár értünk, szót emel az érdekünkben és egy pillanatra sem veszi le rólunk a tekintetét. Neki fontosabbak vagyunk, mint bárki másnak beleértve önmagunkat is. Nincs olyan elveszett helyzet, rossz idő vagy reménytelen állapot, amelyből ne tudna kimenteni vagy megszabadítani. Nem korlátozza őt sem tér, sem idő, mert örökkévaló, el nem múló szeretettel fordul felénk. Amikor őt kérjük, hogy segítsen nekünk harcainkban és küzdelmeinkben, akkor ez nem a gyengeségünk szégyene lesz, hanem lelkünk bátorsága és ereje. Amíg Jézus Krisztushoz tartozunk, addig mindig lesz, aki hordozza ügyünket az Isten előtt, hogy el ne vesszünk, hanem teljes életünk legyen.

Mennyei Atyám, hálát adok mindazért a segítségért, erőért és bátorításért, amit Jézus Krisztusban kaptam!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!