2022. szeptember 5., hétfő

Napi felülről:

„Ezeket megosztottam veletek, hogy az öröm, ami az enyém bennetek legyen, és örömötök beteljesüljön.”

János evangéliuma 15. rész 11. vers*

Áldott hétfőt, a menny örömének jóízét és a szív békességének beteljesülését kívánom minden testvérem életére!

             A lélek békességére, a szív beteljesült örömére születtünk, és ennél kevesebbel nem is szabad beérnünk. Jézus Krisztus megosztotta övéivel azt a mély, rendíthetetlen és maradandó örömét, amely a mennyei Atyával való közösségéből fakadt. A valódi és tiszta öröm, az őszinte és igaz szeretet csodálatos virága. Semmi se képes elvenni tőlünk vagy tönkretenni, amíg ebben a szeretetben élünk, mozgunk, maradunk és gyönyörködünk.

             Az előttünk álló napok, hetek rejtegetnek jó néhány csapdát és buktatót. Lesznek olyanok, amelyeket észre sem fogunk venni előre és hirtelen bukkannak majd fel, hogy akadályozzák a haladásunkat. Ezek bosszantó, bántó körülmények lesznek, de nem változtatnak azon a tényen, hogy Isten arra hívott el bennünket, hogy megerősödjön és megérjen bennünk a szeretet, hit és hűség tápláló gyümölcse. Az öröm mindezek csodaszép látványa, jó illata és fenséges zamata, íze. Enélkül az élet nem lehet és nem is lesz teljes, mert ezt kaptuk felülről a burjánzó gonosz, rossz és gyűlölet ellen.

Mennyei Atyám, köszönöm azt a maradandó örömöt, amit Jézus Krisztusban kaptam tőled!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!