2022. október 4., kedd

Napi felülről:

„Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj e csontokról! Mondd nekik: Ti, száraz csontok, halljátok az Úr igéjét!”

Ezékiel könyve 37. rész 4. vers*

Áldott keddet, a megcsontosodott, megkeményedett életek és kapcsolatok újjáéledésének csodáját kívánom minden testvérem számára!

Lehet, hogy emberileg teljesen elveszett a remény a változásra, helyreállásra, de Istennél ez sem lehetetlen. Amíg a csontok, az emlékek, a volt élet letagadhatatlan bizonyítékai ott vannak előtted, addig lehetséges az újjáéledés. Amíg a mennyei Atya nem mondott le rólad, tönkrement kapcsolataidról, megkeseredett, megkeményedett létedről, addig te se temesd el véglegesen a jövőt. Sokat segíthet az emlékek ápolása, de ennek célja nem lehet a múltba ragadás, csakis az élet építése. Aki csak őrizgeti a csontokat, szépítgeti és siratja, az süket lesz a megelevenítő szóra, amely a múltat is felhasználva új korszakot hozhat el. Régen nem találkoztál már azzal, akihez egyébként élő, eleven barátság fűzött? Mi az akadálya annak, hogy minél hamarabb megkeresd őt, és újból egymást támogató szövetséget ápoljatok? Messze kerültél Isten szeretetétől, a hited megcsontosodott és kiszáradt? Ez nagyon szomorú történet, de még nem ért véget, ezért adj még esélyt magadnak, vagyis az Örökkévaló megújító szavának!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy hatalmad van a csontokat is megeleveníteni Igéd és Lelked erejével!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!