2022. október 1., szombat

Napi felülről:

„Az elveszettet megkeresem, az eltévedtet visszaterelem, a sérültet bekötözöm, a gyengét erősítem, a kövérre és az erősre vigyázok; úgy legeltetem őket, ahogy kell.”

Ezékiel könyve 34. rész 16. vers*

Áldott szombatot, a mennyei pásztor igazságának, szeretetének és megőrző jóságának folyamatos jelenlétét kívánom minden testvérem életére!

Nem lettünk magunkra hagyva, legfeljebb nem vesszük észre, nem törődünk azzal, aki figyel ránk és kész gondoskodni nem csak a testünkről, hanem a lelkünkről is. Földi életünk tele van és tele is lesz igazságtalansággal, értelmetlen gonoszsággal és szenvedéssel. Ezt nem tudjuk megváltoztatni, de abban komoly felelősségünk van, hogy mi melyik nyájhoz, csapathoz akarunk és fogunk tartozni. Vannak, akik csak sodródnak az árral. Élik az életüket, úgy, mint a többiek. Nem akarnak semmi mást az élet kisebb nagyobb örömein kívül. Együtt haladnak a tömeggel, együtt panaszkodnak, siránkoznak és félnek a farkastól. Nem tudják hova fognak érkezni, nem találkoztak sohasem a Pásztorral, csak az idegenek kegyetlenségét ismerik. Mégis mivel sokan vannak mellettük, velük úgy tűnik ez a helyes út. Vannak a merészek, a vakmerőek, akik egyedül vágnak neki az ismeretlennek. Keresik a kihívásokat, a kalandokat és nem számít nekik, hogy kinek mi a véleménye. Haladnak, amíg az erejük bírja és össze nem esnek. A mennyei Pásztor egy másik lehetőséget is elénk tárt, a hazatalálás örömét. Az otthon ott van, ahol a családunk, ha pedig az Örökkévaló Atyánk lesz, akkor már van lehetőségünk a megérkezésre is!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megkerestél, visszatereltél, meggyógyítottál és vigyázol rám!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!