2022. november 14., hétfő

Napi felülről:

„Mert ha mi gyengék vagyunk is, mégis örülünk, ha ti erősek vagytok! Azért imádkozunk, hogy ti egyre erősebbek és tökéletesebbek legyetek.”

Pál második levele a korinthusiakhoz 13. rész 9. vers*

Áldott hétfőt, mások épülésében, erősödésében és növekedésében való részvétel örömét, jóízét és boldogságát kívánom minden testvérem számára!

Egy ideig egyértelműen saját növekedésünk, előre jutásunk és épülésünk az elsődleges célkitűzésünk. Ez éppen olyan természetes, mint az, hogy a testünknek is szüksége van az egészséges fejlődésre, amíg el nem éri a teljességét. Ez az alapozás időszaka, amit követ a felelősségvállalás, teherhordozás és jövő építés. Gyermekeink nevelése, tanítása a következő állomás az érettség felé. Itt mi teszünk bele sokat, többször leszünk gyengék, fáradtak és erőtlenek, azért, hogy ők erősödjenek és kiteljesedjenek. Minden nehézség ellenére sok örömöt találunk majd abban, hogy fejlődnek, eredményeket érnek el, mert érezzük és értjük, hogy ez része a mi életcélunknak is. Nem véletlen az sem, hogy Isten unokákat is adott a nagyszülőknek, hogy egyetlen mosolyuk is képes legyen bearanyozni gyengülő testükben lakó lelküket. A mennyei Atya öröme lesz velünk mindannyiszor, amikor túl tudunk lépni önző énünk büszkeségén, hogy láthassuk az értelmét és értékét mindannak, amit már a jövőért, a következő nemzedék javáért tehetünk.

Mennyei Atyám hálát adok saját formálódásomért! Örülök, hogy láthatom és részt vehetek mások erősödésében, növekedésében!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!