2022. november 12., szombat

Napi felülről:

„Tanúnak állítottam számotokra ma a mennyet és a földet. Az életet és a halált adtam elétek, az áldást és az átkot, így dönthettek az élet mellett, amiért éltek ti és utódaitok.”

Mózes ötödik könyve 30. rész 19. vers*

Áldott szombatot, az élet, az áldás győzelmét kívánom minden döntésünkben és választásunkban!

Azzal együtt, hogy ki vagyunk szolgáltatva olyan körülményeknek is, amelyre nem igazán van ráhatásunk, alapvetően azt fogjuk enni, amit főztünk, azt aratjuk, amit elvetettünk és abból élünk, amiért megdolgoztunk. Miközben csak álmodozunk a főnyereményről, a csodálatos gazdagságról és jólétről, addig kicsúszik a kezünkből az élet igazi kincse, az, amit az Örökkévaló elénk tett, hogy dönthessünk mellette. Mind a föld, mind a menny mellettünk fog tanúskodni, ha jól, és a jót választjuk, mert számukra is áldássá válunk. Viszont ellenünk szóló vádirat lesz létezésük, amennyiben elhanyagoljuk és nem törődünk a Mindenható szándékával, terveivel, amelyek értünk születtek. Most nem a feladásnak, hibáztatásnak és magyarázkodásnak van az ideje, hanem a helyes döntéseknek, a bölcs választásnak és az élet győzelmének a halál felett. Nem érhetjük be a halállal, az átkozott élettel és a reménytelen jövővel, mert nem ez az egyetlen út áll előttünk! A mennyei Atya abban is lehetőséget adott számunkra, hogyha egyedül képtelenek vagyunk változtatni, akkor bátran kérjünk tőle segítséget!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te adsz életet és te segítesz arra is, hogy jól döntsek, válasszak az élet mellett!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!