2022. november 11., péntek

Napi felülről:

„Boldog, aki feltárja és azok is, akik hallgatják a prófécia igéit, sőt megtartják azokat, amelyek megírattak abban. Hiszen az idő (kairosz) közel.”

Jelenések könyve 1. rész 3. vers*

Áldott pénteket, a felülről kapott üzenet megértését, áldását, boldogságát és megtartó erejét kívánom minden testvérem számára!

Mivel az idő mindegyikünk számára közelít, függetlenül attól, hogy miként vélekedünk róla, miben hiszünk vagy mit szeretnénk, ezért még inkább fontos, hogyan élünk addig. Az, hogy mit olvasunk el, minek járunk utána, mit sikerült feltárnunk az igazságból, mit és kiket hallgatunk meg, meghatározza az érzéseinket, gondolatainkat és az egész életünket. Attól nem boldog leszek, hogy a legújabb hírek megszerzésében napra kész vagyok, legfeljebb jól értesült és tájékozott. Ez nem elhanyagolható szempont, de amennyiben emiatt lemaradok a lényegről az katasztrófához vezethet. Úgy tűnik mintha sokszor csak a reklámokra figyelnénk, arra, amit el akarnak adni számunkra, hiszen annyira megnyerő, látványos és érdekes, az igazán mély, sorsdöntő üzeneteket pedig kihagyjuk időhiányra hivatkozva. A mennyei Atya kijelentése, ígérete és személyes megszólítása értünk született meg. Enélkül csak céltalan, reménytelen bolyongás lenne az életünk, de benne nem csak megérthetjük a legfontosabb dolgainkat, hanem az idő is elkezd a javunkra dolgozni és nem ellenünk.

Mennyei Atyám, hálát adok szavadért, amely a szívemhez szólt, megújított, hozzád vezet, és a közeli időért, amely megérkezik majd pontosan.

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!