2022. március 19., szombat

Napi felülről:

„Azért nem félünk, ha megindul is a föld, és hegyek omlanak a tenger mélyébe; ha háborognak és tajtékoznak is vizei, és tombolásától megrendülnek a hegyek.”

46. zsoltár 3-4. vers*

Áldott szombatot, Isten békességének, szeretetének félelem űző és távol tartó erejét kívánom minden testvérem életére!

Minden nyomás, vihar és hír ellenére nem annak van itt az ideje, hogy engedjük és hagyjuk, hogy a félelem uralkodjon felettünk. Okunk lenne rá bőven, hiszen a föld megindult, háborognak és tombolnak a gonoszság erői, megrendült az eddig biztosnak hit béke, de addig nem fognak győzni, amíg lesznek, akik nem hódolnak be, nem adják meg magukat az embertelenség hazugságának. Volna mitől félnünk, de nem tesszük, mert hisszük és tudjuk, hogy a félelemnél is van nagyobb hatalom, a szeretet, irgalom és a könyörület ereje. Emberek ezrei küzdenek most ezzel a bátorsággal, nem félnek segíteni, adni és befogadni, mert a rettegés helyett a jóakaratot választották, a gyűlölet helyett a tenni akarást. A mennyei Atya nem azok mellé áll, akik az igazságukat hangoztatják, és lenéző, megvető megjegyzéseket tesznek, hanem azokat áldja meg, akik ebben a próbatételben is akarnak és tesznek is a szív békességéért, gyógyulásáért, a gyűlölet áradat megállításáért, akik a félelmeik ellenére is, a szeretet szabadságában élnek és járnak.

Mennyei Atyám, benned bízom, ezért nem félek, pedig volna mitől, de nálad van az én békességem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!