2022. június 21., kedd

Napi felülről:

„Az én Uram, az Úr, megnyitotta fülemet. Én pedig nem voltam engedetlen, nem hátráltam meg.”

Ézsaiás könyve 50. rész 5. vers*

Áldott keddet, a figyelmes hallgatás, megértés és készség biztonságát, örömét és áldásait kívánom minden testvérem számára!

Attól, hogy jelen vagyok valahol, még egyáltalában nem biztos, hogy figyelek is. Beszélgetés közben sem magától értetődő, hogy azt is meghallom, amit valójában szeretnének nekem elmondani. Ez néha súlyos következményekkel jár, mind a magánéletben, mind a munkánkkal kapcsolatban. A nyitott fül, a figyelmes, érzékeny szív érzékszerve. Egy csodálatos lehetőség arra, hogy belehallhassunk, beleérezhessünk mások gondolataiba, élményeibe és talán a lelkükbe is. Az Örökkévaló is szeretne bevonni bennünket a lényébe. Közel engedni magához, amennyire csak lehetséges, de ehhez elengedhetetlen a készségünk, nyitottságunk és vágyunk. Ő képes megnyitni, érzékennyé tenni a fülünket a mennyei üzenetek számára, a Szentlélek hangjára és vezetésére. Amikor biztosak vagyunk abban, hogy mit hallottunk és kitől, akkor sokkal könnyebb kétségek nélkül tenni a dolgunkat. Ez minden területen így működik, ezért sem mindegy, hogy mit és hogyan hallunk meg fentről, abból, amit nekünk szántak és címeztek.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy van még szavad, üzeneted hozzám! Rád szeretnék hallgatni és figyelni egész életemben! 

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!